Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Mini Haul ♥

Ξανα-γειά σας κορίτσια! Σήμερα η μαμά μου  μου ψώνισε μερικά ρουχαλάκια!
Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, να μη σας κουράσω ..
(Δε φτιάχνω βίντεο γιατί δε μου αρέσει πλέον να φτιάχνω κακής ποιότητας οπότε θα περιμένω να πάρω ψηφιακή για να κάνω το επόμενο)



Το ριγέ κολάν το πήρα χθές. Ηθελα εδώ και πολύ καιρό ένα τέτοιο, αλλά περίμενα να ηρεμίσουν λίγο τα πράγματα, να μη τα φοράνε ολες για να το φορέσω εγώ :P
Ριγέ κολάν -Γεωργίου

Η ριγέ μάξι φούστα. Την είδα τυχαία, την ερωτεύτηκα και την πήρα.
Ριγέ φούστα -Γεωργίου
Η γκρι φόρμα. Είχα δει την Cher Lloyd να τη φοράει με φούτερ. Φέτος είναι πολύ στη μόδα οι φόρμες με καλά αξεσουάρ αλλά και με έντονο αθλητικό παπούτσι οπότε την πήρα.
Γκρί Φόρμα -Γεωργίου



Το στράπλες μπλουζάκι. Θυμίζει κορσέ, κάτι που λατρεύω αφου δίνει την ψευδαίσθηση οτι έχω στήθος.. Και έχει στην πλάτη ανοίγματα με φιογκάκια.

Τοπάκι -Γεωργίου

Μου πήρε και αυτή την τσάντα για δώρο (οπότε δε ξέρω απο που την πήρε) και τη λάτρεψα!!! Θυμίζει λίγο τις Dior που είναι στη μόδα και έχει τρελό Color Block!! Είναι υπέροχη! Το μόνο κακό είναι οτι έχει μακρύ λουράκι αλλά δεν έχει πιαστράκια :P Θα πρέπει να ράψω απο μόνη μου μάλλον.




Τέλος, τα δωράκια που μου πήρε χθές ο Γιάννης. Είναι χαντρούλες και υλικά απο τα Jumbo και ήθελα εδώ και καιρό τέτοια για να φτιάξω κι άλλα βραχιόλια και κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω :P

Και έτοιμα βραχιολάκια τα οποία ήταν πολύ φθηνά και με υπέροχη λεπτομέρεια.

Αυτά ήταν τα ψώνια μου!
Είναι εντελώς άσχετα απο τη λίστα που είχα για ψώνια αλλά μου άρεσαν πολύ και δεν άντεξα... Επίσης, όπως το βλέπω δε θα καταφέρω να πάω διακοπές με το αγόρι μου οπότε μπορώ να αλλάξω τη λίστα μου.. :/

Φιλάκια fashionistas!!! :*

4 σχόλια:

  1. Γεια σου! Με γεια και καλοφόρετα όλα! Περιμένουμε κατασκευές από τα χεράκια σου! Σε ακολουθώ, αν θέλεις ρίξε μια μάτια κ' στο δικό μου blog: teenage-girls-online.blogspot.gr!

    Υ.Γ.Το κολάν είναι αυτό που φοράς στην επικεφαλίδα του blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ! Θα δειτε πολυ συντομα τις κατασκευες και μαλιστα ισως σε λιγο καιρο να ειναι διαθεσιμα καποια κοσμηματα για να αγορασετε οσες θελετε!!! Σε ακολουθησα κι εγω! Ευχαριστω :)
      Ναι το κολαν ειναι αυτο που βλεπεις εκει! :P

      Διαγραφή