Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

~Swagger and Swag style~

Γειά σας κορίτσια!! Τι κάνετε ??
Ελπίζω να είστε καλά!
Σήμερα σας έχω ένα θέμα που απασχολεί τη μοδάτη νεολαία σε όλο τον κόσμο σχεδόν!
SWAG.
Κάποιοι το κοροιδεύουν, κάποιοι το λατρεύουν, κάποιοι το ακολουθούν φανατικά και κάποιοι το έχουν παρεξηγήσει αρκετά!
Σήμερα θα σας πω την προσωπική μου γνώμη για αυτη τη λέξη και το στυλ που αντιπροσωπεύει, αλλά θα σας δείξω και κάποια outfits και στυλ της κατηγορίας αυτής που μου αρέσουν!




Swagger-Swag λοιπόν βασικά σημαίνει να έχεις αυτοπεποίθηση, να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα, απλά να τους αγνοείς.  Να πιστεύεις οτι είσαι καλύτερη απο όλες, ίσως να είσαι λίγο ψώνιο και πάντα να προσπαθείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.


Εγω προσωπικά προτιμώ το λίγο πιο glamorous swag style, με λίγα girly και σέξυ στοιχία. Κολάν, μπουστάκια ή crop tops, χρυσές αλυσίδες και κοσμήματα, ψηλοτάκουνα παπούτσια με τρελά σχέδια ή καρφιά και studs, ή χρωματιστά αθλητικά (nike,converse κτλ)..








Για τον χειμώνα μου αρέσει πολύ ένα κολάν με φούτερ σε girly χρώμα ή με μοδάτο σχέδιο. Πάντα είναι απαραίτητα μερικά αξεσουάρ για να γίνει λίγο πιο glamorous στο ολο στυλ.



Μεγάλα "μάγκικα" λογότυπα, κοσμήματα υπερπαραγωγή, καρφιά και studs κυκλοφορούν σχεδόν πάντα σε αυτό το στυλ.
Ορίστε μερικά outfits


Αυτο το εχω φτιάξει εγω, στο δικό μου polyvore .




Επίσης, πολύ δημοφιλές σε αυτό το στυλ είναι το χρώμα στα μαλλιά. Ροζ-μπλέ-κόκκινες τούφες και οποιοδήποτε άλλο έντονο χρώμα σκεφτείς. ¨Εντονο ombre (έντονο για να μη θυμίζει hipster) και μερικές φορές μονόχρωμα κατάξανθα, κόκκινα, φούξια κτλ μαλλιά.

Θα σας δείξω παρακάτω μερικές διάσημες που λατρεύουμε για το στυλ τους (και πολλές φορές μπαίνουν στην κατηγορία του swag.

Demi Lovato
Cher Lloyd:





Little Mix:





Nicki Minaj:





Iggy Azalea:




The OMG Girlz:






















Αυτές είναι μερικές απο τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες που πολλές φορές ακολουθούν το swagger style.
Προσωπικά πιστεύω οτι αυτό το στυλ είναι πολύ ωραίο, αρκεί να ξέρεις να το υποστηρίξεις και να μη το παρακάνεις. Οταν το δοκιμάσω, θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο glamorous μπορώ... Οπως είναι πχ το outfit που σας έδειξα πιο πάνω που έφτιαξα εγώ στο Polyvore ..





Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτό το στυλ?
Περιμένω τις απαντήσεις σας και εδώ αλλά και στη σελίδα μου στο facebook .

Φιλάκια fashionistas :*

4 σχόλια:

  1. η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα πως ακριβως λεγεται αυτο το στυλ. Μου αρεσει στο βαθμο που δεν εμπεριεχει υπερβολη οπως πχ η Nicki Minaj που για μενα ορισμενες φορες ειναι κακογουστη. Δεν νομιζω να το δοκιμαζα γιατι δεν θα το υποστηριζα οπως πρεπει αλλα αν εβλεπα σε καποια αλλη κοπελα , οπως το στυλ που δημιουργησες εσυ, θα μου αρεσε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αληθεια μου αρεσει πολλες φορες ενω οπως λες τα outfits της Nicki δε θα τα φορουσα!
      Στα πολυ απλα του στυλ θα ημουν εγω.
      Αλλα γενικως ακομα και τα over the top οπως της Nicki μου αρεσουν κι ας μη τα φορουσα ουτε για πλακα :P Μου αρεσουν πανω της!
      xoxo

      Διαγραφή
  2. (paula) Maraia πολυ ωραια παρουσιαση εχεις κανει,τυφλα ναχουν οι επαγγελματιες!μπραβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή