Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

PINK mood!!! Hair nails and cake (Πως έβαψα τα μαλλιά μου και άλλα)

Καλημέρα κούκλες!!
Επειδή το ξενύχτησα πάλι (νομίζατε οτι έγινε θαύμα και ξύπνησα τόσο νωρίς? ΧΑ) είπα να σας δείξω πως βάφω τα μαλλιά μου ροζ ομπρε (ή αλλιώς dip dye) !!! Και να μοιραστώ μαζί σας μερικές ακόμη φωτογραφίες απο χθές.

Να ξεκινήσω απο τα μαλλιά!
Αυτή είναι η βαφή που χρησιμοποιώ για το ροζ χρώμα. (μου έχει ξεμείνει απο όταν έβαφα τα μαλλιά μου κοκκινοφούξια μαζί με την κόκκινη βαφή)

Η διαδικασία είναι απλή. Ανακατεύουμε σε μπολάκι με το οξυζενέ της επιλογής μας

Στο μπολάκι φαίνεται πορτοκαλί, αλλά είναι φυσιολογικό. Αν θέλετε ροζ και όχι φούξια, βάλτε ντεκαπάζ ή conditioner για να ανοίξει το χρώμα. Αυτό που βλέπετε χρειάστηκε ελάχιστη βαφή περίπου τόση  ---------------  Ναι, ακριβώς αυτό που βλέπετε δίπλα, τόσο θα αφήσετε να βγεί απο το σωληνάριο αν θέλετε να πετύχετε το χρώμα μου!!


(Εβαψα και μερικά απτα εξτε μου γιατί έμεινε βαφή)
Τα άφησα για μισή ώρα και μετά τα ξέβγαλα με δροσερό νερό μέχρι να σταματήσει να βγάζει χρώμα και μετά τα έλουσα κανονικά.



Δεν έχουν στεγνώσει ακόμη, αλλά όπως βλέπετε το αποτέλεσμα είναι αρκετά έντονο!!!
Θα δείτε φωτογραφίες στο Twitter και στο Facebook Page μου όταν τα στεγνώσω και τα χτενίσω (μάλλον αργά το απογευματάκι).

Τώρα να περάσω στα νύχια μου.

Τα έβαψα με την καινούρια μου Glitter Effects (Erre Due) και δυο παλιές αγαπημένες της Beauty Line Cosmetics σε φούξια και ασημί. Το glitter κανονικά ροζίζει πιο πολύ και φαίνεται πολύ πιο έντονα και πρόσεξα οτι η συγκεκριμένη όζα στεγνώνει αμέσως. Κυριολεκτικά όμως! Μέχρι να βάψω το ασημί, το glitter είχε στεγνώσει.

Τέλος, η μαμά μου έκανε κεικ (κλασσικά) αλλά δοκίμασε να κάνει σε σχήμα καρδούλας! Με διπλό κεικ παρακαλώ! και μπόλικη μερέντα! Υπάρχει καλύτερο απο αυτό??? Δε νομίζω!!

Μην ανησυχείτε, θα φαω και ενα κομμάτι για εσάς!! :P

Αυτά προς το παρόν, θα τα πούμε σύντομα :*

Ακολουθήστε με στο Twitter και κάντε like στη σελίδα μου στο facebook για να βλέπετε updates απ'τη ζωή μου αλλά και νέα σχετικά με τα βίντεο και τα blog posts που ετοιμάζω! P.S. στο facebook φτάνω τα 200 likes και είμαι πολύ χαρούμενη! Μπορεί να είσαι εσύ αυτή που θα με φτάσει σε αυτόν τον αριθμό :) <3

xoxo Juicy 

4 σχόλια:

  1. Πολύ μου αρέσει αυτό το εφέ στα μαλλιά αλλά φοβάμαι να το κάνω στα δικά μου! Είναι και πιο σκούρα και δεν ξέρω αν θα έχει καλό αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω την πρωτη φορα το δοκιμασα με πολυ λιγο δλδ δυο δαχτυλα μονο απτο μαλλι !! Αν θες να το κανεις ετσι καντο κ μετα βλεπεις αν σαρεσει!
      Σε σκουρο μαλλι δε θα φαινεται τοσο εντονο οποτε θα ειναι και πιο ευκολο γιατι δε θα κανει μπαμ! Δοκιμασε το παντως, ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις λαθος :P

      Διαγραφή
  2. Πααααρα πολυ ομορφο ποστ!
    Κατ' αρχας λατρευω τα μαλλια σου, επιτελους και καποια που τολμησε να κανει ενα διαφορετικο ombre! Πανεμορφα!
    Τα νυχια σου ειναι επισης πααααρα πολυ ωραια και φτανω στο αγαπημενο μου κομματι...
    Γιατι μας το κανεις αυτοοο? Η μαμα πρεπει να ειναι χρυσοχερα, θα κοιμαμαι και θα σκεφτομαι αυτο το κεικ χαχαχα <3

    Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω αγαπη μ <3
      Τα μαλλια μ τα ειχα ξανακανει κ δε μπορεσα να αντισταθω οταν βρηκα τη βαφη!!!
      Σκεφτομαι να κανω φυσιολογικο ομπρε κατα τον Αυγουστο!! Αλλα προς το παρον αυτο ειναι ιδανικο :P
      χαχαχα η μαμα πραγματικα ειναι χρυσοχερα, να φανταστεις οτι φτιαχνει το φτιαχνει χωρις καποια συνταγη και παντα βγαινουν τελεια!!!
      Μακαρι να μπορουσα να σας στειλω μεσω internet να σας κερασω!! :P
      Φιλιά :*

      Διαγραφή