Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Mini post ~New in (Hondos Center)

Γειά σας !!!
Είμαι εδω με ενα μινι ποστ για να σας δείξω δυο πραγματάκια που πήρα σήμερα.
Πήγα στα Hondos Center για να πάρω ντεκαπάζ να βάψω τα extensions μου και εριξα μια ματιά στα πράγματα.. Εδω και καιρό έψαχνα ενα οικονομικό Foundation brush και σήμερα βρήκα ενα και νομίζω οτι μου αρέσει πολύ! Επίσης, κοιτούσα τις όζες και εντυπωσιάστηκα απο τη συσκευασία των Erre Due. Και τα χρώματα ηταν υπέροχα!!!
Η μαμά μου δεν άντεξε και μου είπε να πάρω μια..

Ορίστε λοιπόν τα δύο πράγματα που πήρα.

Η όζα είναι με ροζ χοντρή χρυσόσκονη και είναι υπέροχη!!



Το πινέλο φαίνεται πολύ καλο, είναι συνθετική η τρίχα του αλλά πολύ μαλακή, η υφή της συγκρίνεται άνετα με το MAC πινέλο που έχω με αληθινή τρίχα. 
Ελπίζω να είναι το ίδιο καλά στην εφαρμογή τους και το πινέλο και η όζα, μάλιστα σκεφτόμουν να ξεκινήσω να συλλέγω αυτή τη μάρκα αντί για τις όζες που συλλέγω μέχρι τώρα.
Εσείς την έχετε δοκιμάσει? Αν ναι, πείτε μου τη γνώμη σας!!

Οζα: Erre Due (glitter effect 994)
Πινέλο για foundation: Toyoko professional

Επίσης, θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τις τρέσσες με συνθετική τρίχα. Τα εξτέ μου είναι αληθινή τρίχα αλλά είναι για όγκο βασικά. Βρήκα μια τρέσσα με τέλειο μάκρος στα Hondos center και σκέφτομαι να την πάρω, να τη φοράω για βραδυνές εξόδους ή όταν βγαίνω φωτογραφίες στο σπίτι. Είναι σε σχετικά καλή τιμή, γύρω στα 30 ευρώ. Τι λέτε? Να την πάρω?

Ακολουθήστε με στο twitter και κάντε like στη σελίδα μου στο facebook για να επικοινωνούμε και να μαθαίνετε πως περνάω τη μέρα μου και τι βίντεο και ποστς έρχονται.

Φιλάκια :*

2 σχόλια:

  1. Με γεια σου! Το πινελο τι τιμη ειχε?
    Οσο για την τρεσα, επειδη φοραω εδω και δυο χρονια και εχω αγορασει πολλα και διαφορα λεω ΟΧΙ κατηγορηματικα! Θα φαινεται οτι ειναι ψευτικο, και μετα απο λιγες χρησεις θα σου γινει πολυ χαλια. Εγω παιενω μονο φυσικη τριχα και αυτη που εχω τωρα ειναι στα 50 εκατοστα μηκος, απο αγγλικο σαιτ. Δυο φιλες μου που οηραν απο hondos δεν εμειναν καθολου ευχαριστημενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πινελο κοστισε 8 ευρω μονο!
      Κι εγω ετσι το σκεφτηκα με την τρεσσα, αλλα προς το παρον δε μπορω να αγορασω αληθινη και εκνευριζομαι!
      Υπαρχει περιπτωση να κανω μια φωτογραφιση τωρα στα κοντα και θελω μακρυ μαλλι γιαυτο καιγομαι :P
      Αν και κατα τα αλλα συμφωνω, ημουν εντελως εναντια στις ψευτικες τρεσσες γιατι συνηθως οπως ειπες φαινεται οτι ειναι ψευτικες.. Θα δουμε :P
      Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες! :*

      Διαγραφή