Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Trend Alert ~ Aztec prints

Γειά σας κορίτσια μου!
Τι κάνετε?
Εγω σας έχω ένα ακόμα θέμα για μια απο τις φετινές τάσεις!

Το Aztec print είναι απ'τα μεγαλύτερα trends στη φετινή μόδα και ταιριάζει σε πολλά στυλ.
Δείτε παρακάτω:








Σε φορέματα και ολόσωμα: σε ένα έντονο η παλ χρώμα (για βάση) και με πολλά ομοιόμορφα σχέδια σε απλές γραμμές είναι πολύ όμορφα απ'το  πρωί μέχρι το βράδυ! Συνδυάστε την ημέρα με πέδιλα ή πλατφόρμες και το βράδυ με ενα nude ψηλοτάκουνο τακούνι ή γόβα, κατα προτίμιση peep toe. Για τις λιγότερο τολμηρές, ένα μονόχρωμο φόρεμα με σχέδια σε ένα μόνο χρώμα είναι ιδανικό.


Σε κολάν: φοριούνται για καθημερινά με ένα απλό t-shirt και αθλητικά, λίγο πιο girly με πέδιλα ή σταράκια, στα beach bar με crop tops και συνδυάζονται υπέροχα με κρόσια. Και πάλι σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, με διαφορετικά στυλ σχεδίων αλλά και διχρωμίες. Μπορούν επίσης να συδυαστούν με πουκαμισάκι για πιο βραδυνές εμφανίσεις.




Μπλούζες: με αγαπημένα μου τα Brallet-Bustier tops , το aztec πρωταγωνιστεί και στα μπλουζάκια. Διαλέξτε το χρώμα-σχέδιο που θέλετε και φορέστε με φούστα ή σορτσάκι σε ένα απ'τα χρώματα που έχε μέσα το σχέδιο. Τα τοπάκια συνδυάζονται υπέροχα και με ombre shorts και δαντελωτά (ελπίζω να μπορέσω να κάνω ενα tutorial για να φτιάξετε το δικό σας δαντελωτό σορτς). Ταιριάζουν πολύ με statement κολιέ, ειδικά όταν αυτά είναι σε έντονα γεωμετρικά σχήματα όπως τριγωνά.







Σορτσάκια και φούστες: Η πιο συνηθισμένη χρήση του trend είναι σε φούστες και σορτς. bodycon ψηλόμεσες φούστες γίνονται εμπριμέ και ομορφαίνουν με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων. Συνδυάζονται με βασικά χρώματα ή (κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος τρόπος) με ένα χρώμα που υπάρχει μέσα στο σχέδιο.  Δοκιμάστε τα ιδανικά με φαρδιά φανελάκια φορεμένα απο μέσα ή πουκαμισάκια για βράδυ κουμπωμένα μέχρι πάνω. Αξεσουάρ απαραίτητα (κολιέ μεγάλα και arm candy) . Μπορείτε να τολμήσετε με άλλα πριντς όπως φλόραλ ή ριγέ, αρκεί να μην είναι τόσο έντονα και να είναι στις ίδιες αποχρώσεις με την φούστα ή το σορτς.



Με λεπτομέρειες: ένα απ'τα αγαπημένα μου στυλ, ιδιαίτερα στις φούστες, είναι το aztec με ραμμένες πούλιες και χάντρες (embellished) . Είτε είναι όλη η φούστα ραμμένη με χάντρες ή μερικά απ'τα σχέδια της, δίνει αμέσως άλλο στυλ και γίνεται πιο όμορφο. Προσοχή με τα πολλά αξεσουάρ γιατί το ρούχο με πούλιες και χάντρες είναι ήδη απο μόνο του κόσμημα

Μη νομίζετε οτι το aztec print μένει σε αυτά! Θα φορεθεί και σε μαγιώ, συνδυασμένο με δαντέλα και κρόσια..



Δοκιμάστε μπικίνι με ένα κομμάτι μονόχρωμο, για να μην είναι πολύ έντονο, ή αν θέλετε go all the way και συνδυάστε ένα μαγιώ όλο aztec!!!

....Αλλα και σε νύχια:





Ναι ναι, και σε νύχια! θέλει υπομονή, αρκετές όζες ή μια καλή αισθητικό για να σας τα πετύχει ή να τα πετύχετε μόνες σας. Διαλέξτε τα χρώματα που θέλετε και αυτοσχεδιάστε!

.....Και σε αξεσουάρ:


Απαραίτητα με μονόχρωμα ρούχα!!!! Κατα προτίμιση σε έντονο χρώμα με προσοχή για να μη γίνουμε καρναβάλια :P

Μερικά τιπς με αγάπη:
  • Το aztec print παχαίνει. Αν δε θέλετε να μοιάζεται λίγο πιο curvy προτιμήστε τα αξεσουάρ.
  • Για τον ίδιο λόγο, είναι ιδανικά για όσες θέλουν μεγαλύτερο στήθος στην παραλία, με ένα μονόχρωμο bottom.
  • Ιδανικά φοριέται με μονόχρωμο, αλλά παίζει και το color block, αρκεί όλα τα χρώματα να υπάρχουν μέσα στο print και να μην είναι άσχετα.
  • Περιορίστε τις χρυσές και ασημί λεπτομέρειες στα αξεσουάρ, εκτός αν υπάρχουν μέσα στο πριντ. 
  • Όταν επιλέγετε κομμάτια με χάντρες και πούλιες, προτιμήστε τα για βραδυνές εμφανίσεις, αφού είναι πιο εντυπωσιακά και shiny.
  • Ενα τζιν ζακετακι ή αμάνικο μπορεί να κανει τα πάντα fashionable. Ειδικά με aztec prints, είναι υπέροχο!!

Αυτά για σήμερα κούκλες, φορέστε τα aztec σας φέτος παντού και χαρείτε τα, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend!!!!

Φιλάκια trendy girls!! :*

6 σχόλια:

  1. Άλλο ένα υπέροχο post! Αυτό το trend είναι πραγματικά υπέροχο, φοβερά σχέδια!
    Έχεις ένα βραβείο από εμένα, θα το βρεις στο μπλογκ μου:*
    Τα φιλιά μου, καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και παλι ευχαριστω κουκλα μου!! :)
    Αληθεια? Θα μπω τωρα να δω ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι τέλειο ποστ!!!!!!!!!

    Γενικά από μια πρώτη ματιά στο μπλογκ σου, μ' άρεσει πολύ!!!

    Ιδιαίτερα χαρούμενο και κοριτσίστικο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή