Τρίτη 28 Μαΐου 2013

My vacation Must haves for Summer +tips!!

Γειά σας κορίτσια!
Μιας και έχω το πρόβλημα του υπολογιστή και δε μπορώ να σας φτιάξω δικό μου θέμα, θα πάρω μερικές φωτογραφίες απο το αγαπημένο μου weheartit.com και θα σας δείξω τα απαραίτητα κομμάτια για τις καλοκαιρινές διακοπές μου.










Τα πράγματα ισχύουν για τις φετινές διακοπές μου (αν καταφέρω να παω γιατί απο συνεννόηση
μπουζούκι) που θα παω με το αγόρι μου.
Πιστεύω οτι αν πήγαινα με τους γονείς ή με τις φίλες μου η λίστα θα ήταν λίγο διαφορετική!
Ας μπω κατευθείαν στο ψητό!





1. μακρύ αέρινο φόρεμα ή φούστα (εγω θα πάρω και τα δύο)




Ενα μακρύ φόρεμα ή φούστα σε λευκό ή ένα όμορφο καλοκαιρινό χρώμα είναι απαραίτητο! Βολεύει για όλες τις ώρες των διακοπών, ανάλογα πάντα με τα αξεσουάρ που θα συνδυάσεις. Εγω φέτος θα επιλέξω ένα λευκό φόρεμα σε λίγο πιο "καθημερινό" ύφασμα για να φορέσω απογευματινές ώρες με χρωματιστά αξεσουάρ και μια μεντί high low φούστα.

2. Απλό μίνι φορεματάκι ή jumbsuit



Η δική μου επιλογή είναι ενα απλό μεντί skater dress με λεπτομέρεια στο πάνω μέρος. Είτε είναι λουλουδάτο (floral) είτε είναι ένα παλ ή έντονο μονόχρωμο, είναι απαραίτητο για τις βολτούλες στο νησί!

3. brallet tops - crop tops



Ένα crop top σε φαρδιά γραμμή και με σχέδιο ή έντονο χρώμα φοριέται στην παραλία σαν cover up αλλά και στο ξενοδοχείο με ένα τζιν σορτς. Δική μου επιλογή ένα ριγέ νέον κίτρινο με λευκό και ένα γαλάζιο με κρόσια και aztec print.
Το brallet top επίσης βολικό, φοριέται με ψηλόμεσα σορτς και φούστες και είναι το τέλειο καλοκαιρινό κομμάτι για λίγο πιο σεξυ εμφανίσεις. Εγώ θα πάρω το denim μου και ένα γαλάζιο που έχω βάλει στο μάτι.

4. ~εννοείται~ cute bikinis


Μπικίνι σε όμορφα σχέδια και χρώματα (κατά προτίμιση έχετε τουλάχιστον δύο μαζί σας για να αλλάζετε) κάντε mix & match, φορέστε τα στην παραλία την πισίνα και στο καφεδάκι με wet look στα μαλλιά για να φαίνεται σαν να ήρθατε κατευθείαν απ'την παραλία! Εγώ πάντα παίρνω μαζί μου αρκετά μαγιώ γιατί είμαι αναποφάσιστη... Οπότε λογικά θα κάνω διάφορους συνδυασμούς!
(Σας χρωστάω και θέμα με DIY μαγιώ, ξέρω, περιμένω κάποια υλικά και θα το έχετε)

5. Σανδάλια (με studs που είναι πολύ in φέτος)


Τα σανδάλια είναι απαραίτητα για τις καθημερινές εμφανίσεις, αλλά και για τις βραδινές αν θέλετε να είστε ξεκούραστες. Εγώ επέλεξα λευκά με studs που τις έχω άχτι απο πέρυσι που είδα την blogger http://thejuicydetails.se/ να φοράει παρόμοια ! Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με όλα τα ρούχα που θα πάρετε μαζί σας και κατά προτίμιση να έχει studs, καρφάκια, χάντρες κτλ για να είναι και λίγο πιο dressy.

6. Ψηλοτάκουνα πέδιλα-πλατφόρμες


Στη δική μου περίπτωση θα τα έχω μαζί μου μήπως και με πιάσει το κόμπλεξ και θέλω να ανέβω όροφο. Σε ενα natural χρώμα ή σε color block για τις πιο σίγουρες είναι κι αυτό ένα κομμάτι χρήσιμο για την καλοκαιρινή βαλίτσα. Πιθανόν να πάρω μαζί μου τα καφέ πέδιλα που έχω αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα.

7. διάφορα σορτσάκια





Εκτός απο τα κλασσικά denim που εννοείται οτι είναι απαραίτητα, δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό. Ψηλόμεσα hot shorts, δαντελωτά, ombre σε vintage γραμμές.
Δική μου επιλογή, ένα κλασσικό denim για την παραλία, το rainbow shorts μου, ένα δαντελωτό άσπρο και ίσως πάρω το λευκό denim μου και ένα απο τα ψηλόμεσα μου...

8. Μια μεγάλη τσάντα


Μια ευρύχωρη τσάντα σε χρώμα που ταιριάζει με όλα τα ρούχα (πιάνει αρκετό χώρο οπότε καλό είναι να πάρετε μόνο μια) και φοριέται απ'το πρωί μέχρι το βράδυ.
Εγώ θα έχω μαζί μου μια χρυσή τεράστια τσάντα και την PINK μου για την παραλία.

9. Neon tops & basic tops


Αμάνικα πουκαμισάκια σε νέον χρώματα και basic τοπάκια για να ταιριάζουν με όλα τα ρούχα των διακοπών. Δική μου επιλογή ένα κίτρινο νέον ημιδιαφανές πουκαμισάκι, ένα απλο λευκό φανελάκι σε φαρδιά γραμμή και ένα δαντελωτό λευκό φανελάκι με νεον κίτρινες λεπτομέρειες.

10. Λίγα αξεσουάρ.



Λίγα και καλά αξεσουάρ. Ενα statement necklace, μερικά stackable βραχιόλια και ένα δαχτυλίδι-υπερπαραγωγή! Στην παραλία δε θα φοράτε αξεσουάρ οπότε θα χρειαστείτε περισσότερο για τις βραδυνές σας εμφανίσεις. Αρα ένα κολιέ είναι αρκετό και ίσως χρειαστείτε καμιά ζωνούλα ή ένα όμορφο καπέλο!
Εγώ θα έχω μαζί μου ένα statement necklace σε μεντί ή φούξια (δεν έχω βρεί ακόμη το κατάλληλο) , μερικά βραχιολάκια που θα φτιάξω μόνη μου σε χρυσό και χρώματα, ένα δαχτυλίδι (ελπίζω αυτο στην εικόνα αν το βρω) και μια ζώνη λεπτή στο ίδιο χρώμα με το κολιέ. Και ένα μαύρο καπέλο για την παραλία και τις μεσημεριανές βόλτες!

11. Ελάχιστα καλλυντικά.
Το καλοκαίρι θέλει ελαφρύ μακιγιάζ. Ακόμα κι αν είστε σαν εμένα που μ'αρέσει να παστώνομαι, μη το παρακάνετε με όλα. Βάλτε μεικ απ αν χρειαστεί αλλα μη γεμίσετε σκιές και αιλάινερ, δεν είναι αναγκαίο. Καμιά χρωματιστή σκιά,μασκαρα,  ένα μολυβάκι και λιπ γκλος είναι αρκετά.
Εγώ βέβαια είμαι σίγουρη οτι θα καταλήξω να παίρνω όλο το νεσεσέρ μαζί, αλλά λέμε τώρα!! :P

12. Τζιν ζακετάκι


Οποιοδήποτε ζακετάκι είναι απαραίτητο για τις δροσερές νύχτες στο νησί. Εγω επιλέγω ένα ανοιχτόχρωμο denim που φοριέται όλες τις ώρες και ταιριάζει με όλα.



Juicy tips απο μένα με αγάπη:
1. Διαλέξτε ένα βασικό statement κόσμημα που να ταιριάζει με όλα. Συνήθως κουβαλάμε μαζί μας αξεσουάρ που δε χρησιμοποιούμε καν και είναι κρίμα.
2. Όταν διαλέξετε καλλυντικά, σκεφτείτε πως πιθανώς να είστε μαυρισμένες, άρα θα χρειαστείτε πιο σκούρο μεικ απ και ίσως τα χρώματα που σας ταιριάζουν τον χειμώνα να μην είναι τα ίδια με το καλοκαίρι. Πειραματιστείτε πριν πακετάρετε για να μη μείνετε έτσι.
3. Μη ξεχνάτε αντηλιακό και κρέμες (σώματος-προσώπου). Απ'τη θάλασσα, την άμμο και την κούραση θα αφυδατωθείτε και θα τα έχετε ανάγκη.
4. Προσπαθήστε όλα τα ρούχα που θα πάρετε να ταιριάζουν μεταξύ τους. Μείνετε σε τρία-τέσσερα χρώματα και διαλέξτε ως βασικό ένα (πχ λευκό-χρυσό-μαύρο). Είδα οτι με βόλεψε πάρα πολύ, γιατί έτσι θα μπορώ να κάνω διαφορετικούς συνδυασμούς απο αυτούς που σκέφτηκα αν χρειαστεί και δε θα χρειαστώ πολλά αξεσουάρ που πιάνουν χώρο όπως παπούτσια και τσάντες.
5. Είναι καλύτερα να έχετε παραπάνω πράγματα, που ίσως να μη φορέσετε, παρά να ξεμείνετε απο ρούχα και outfits. Ακόμα κι αν δεν είστε ιδιότροπες όπως εγώ, που σκέφτομαι outfits και τελικά φοράω άλλα, ίσως ένα ρούχο λερωθεί και μείνετε χωρίς outfit!
6. Σκεφτείτε μερικά outfits σαν γενική εικόνα ανάλογα με την παρέα, το μέρος που θα πάτε και τις μέρες που θα μείνετε. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο και αν χρειαστεί να πάρετε εξτρα ρούχα.
7.Βάλτε ότι μπορείτε σε νεσεσέρ (καλλυντικά, εσώρουχα, αξεσουάρ) έτσι δε θα χαθούν και δε θα πιάνουν παραπάνω χώρο στη βαλίτσα.
8. Μην κάνετε σαν εμένα. Μη σκέφτεστε συνέχεια τα ρούχα και τα μαλλιά σας, περάστε καλά ότι και να φοράτε και πιστέψτε με θα φανεί και στις φωτογραφίες αλλά και έξω όταν είστε. Δε χρειάζεται να είμαστε πάντα υπερβολικά στυλάτες, αυτό ας το αφήσουμε για την πόλη! :)


Θα τα πούμε πολλές φορές ακόμη μέχρι να πάω διακοπές, αλλά προφανώς έχω ετοιμαστεί απο πολύ καιρό πριν. Θα δείτε βίντεο απ'τα ψώνια που θα κάνω, τα μαγιώ που σας έχω υποσχεθεί και βεβαίως πολλά θέματα απο τις διακοπές μου (Outfits, πως πέρασα κτλ)...

Εσείς τι θεωρείτε απαραίτητο για την καλοκαιρινή σας βαλίτσα και με ποιόν θα πάτε διακοπές φέτος??

Φιλάκια fashionistas :*

8 σχόλια:

  1. Όμορφο το post σου! Και οι συμβουλές! Κι εγώ κάπως έτσι τα σκέφτομαι, αέρινα και να συνδυάζονται με πολλούς τρόπους! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωω :) ε ναι ειναι το πιο απλο για το πακεταρισμα της καλοκαιρινης βαλιτσας νομιζω! Ειδικα για μενα που για ενα διημερο ακομα χρειαζομαι 2 βαλιτσες :P Φιλιά :*

      Διαγραφή
  2. nice post!
    would u like to follow each other?
    let me know!
    kellystunnajr@blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θα μπορούσα να συμφωνησω πιο πολυ με ολα! τελειες επιλογες και υπεροχες φωτογραφιες!

    το μονο που μπορω να πω είναι ότι θελω διακοπεεεεεεεες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ναι κι εγω θελω επειγοντως!!!
      Τουλαχιστον σε λιγες μερες θα παω να κανω τα ψωνια μου :P

      Διαγραφή