Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

✿ Lovely Blog Award ✿

Γειά σας κορίτσια!!
Είστε ξύπνιες??
Κάνω αυτό το late night post γιατί μόλις έλαβα ένα βραβείο απο την υπέροχη http://youcanbeperfectgirl.blogspot.gr/

Κανόνες για το βραβείο:
1.Αναφέρεις ποιός σου χάρισε το βραβείο και τον ευχαριστείς
2. Απαντάς στις ερωτήσεις
3.Δίνεις κι εσύ με τη σειρά σου το βραβείο σε 11 blogs με λιγότερα απο 200 μέλη
4.Ενημερώνεις για το βραβείο
5.Ακολουθείς το blog που στο χάρισε.


Ερωτήσεις και απαντήσεις:
1. Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας;
Τον τελευταίο καιρό κάθομαι αρκετά στο σπίτι οπότε ξεκίνησα να ασχολούμαι με διάφορα blogs και  να παρακολουθω αρκετές youtube gurus (κυρίως ξένες). Ασχολούμαι αρκετά με τη μόδα οπότε είχα πολλά πράγματα να πω και επειδή μου λένε συχνά οτι γράφω ωραία είπα να το δοκιμάσω. Τελικά κόλλησα τόσο πολύ που έχω την εντύπωση οτι θα το κάνω για πολύ καιρό ακόμη!
2. Ποιό το θέμα του blog σας / με τί ασχολείται;
Κυρίως με τη μόδα. Αλλά έχει και προσωπικές μου φωτογραφίες απ'τη ζωή μου και πως περνάω τη μέρα μου, διάφορα project για να φτιάξουμε δικά μας πράγματα και στο μέλλον θα υπάρχει πιο πολύ ομορφιά (μακιγιάζ κτλ) και ίσως και events!!
3. Απο που βρίσκετε την έμπνευση σας;
Απο παντού! Ολη η ζωή μου είναι η μόδα. Επηρεάζομαι αρκετά απο ξένες bloggers και γενικά απο πράγματα που βλέπω απο Tumblr.com κτλ. Εμπνέομαι όμως γενικά και απ'την καθημερινή ζωή , παράδειγμα στα DIY's γιατί με την οικονομική κρίση βοηθάει να βρίσκουμε τρόπους να έχουμε αυτά που θέλουμε πιο εύκολα.
4. Σχεδιάζετε απο πριν το περιεχόμενο του blog σας;
Αν πρόκειται για θέμα μόδας, ναι. Ψάχνω τα trends, tips και τρόπους να σας δείξω πράγματα χωρίς να λέω ότι να'ναι. Οταν όμως προκειται για φωτογραφίες απ'το πως πέρασα τη μέρα μου ή απο random φωτογραφίες δε χρειάζεται σχεδίαση, απλά γράφω και οτι βγει!
5. Εχετε νέες ιδέες για το blog σας;
Εννοείται πως έχω! Πολλές. Πάρα πολλές!! Εχω ιδέες για αναρτήσεις καινούριες, για βίντεο που θέλω να κάνω, για συνεργασίες και για πολλά ακόμη!
6. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Εξαρτάται. Οταν ψάχνω για ένα θέμα για συμβουλές μόδας αφιερώνω τουλάχιστον 4 ώρες. Κατα τα άλλα, αφιερώνω αρκετό χρόνο σε διάφορα μικρά ποστς όταν είμαι σπίτι και δεν έχω τι να κάνω! Η όταν αλλάζω την εμφάνιση του blog μου.
7. Ποιά είναι η καλύτερη στιγμή για να δημιουργήσετε;
Οι καλύτερες ιδέες μου έρχονται αργά το βράδυ. Τις υλοποιώ όμως συνήθως νωρίς το μεσημέρι ή απόγευμα όταν γυρνάω απο έξοδο.
8. Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για σας;
Είμαι καλομαθημένη, επηρεάζομαι ελάχιστα απ'τη γνώμη του κόσμου και η εντύπωση που δίνω είναι οτι είμαι απαθής και υλίστρια, αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ ευαίσθητη.
9. Ποια είναι τα χόμπι σας;
Ψώνια, βόλτες στην εξοχή και να ακούω μουσική.


Τώρα πρέπει να δώσω κι εγώ το βραβείο σε κάποια blog:


~Εχω βάλει μόνο 4 blogs γιατί μέχρι τώρα ακολουθούσα μόνο ξένα blogs και αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα που βρήκα σήμερα και ακολούθησα. Είμαι πολύ picky οπότε ανάμεσα στα πολλά ελληνικά blogs που είδα διάλεξα μόνο αυτά προς το παρόν! Και πιστεύω το αξίζουν!~

Αυτά απο μένα! Φιλάκια πολλά Juicy girls!! :*

4 σχόλια: