Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Nail Mania!!

Γειά σας κορίτσια μου!!!
Τι κάνετε? Ελπίζω να είστε καλά ..
Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για νύχια! Τα trends της άνοιξης, νέα στυλ, αλλά και κλασσικά χρώματα και σχέδια που αγαπάμε!





Θα ξεκινήσω με τα κλασσικά, έντονα, μονόχρωμα νύχια που το καλοκαίρι και την άνοιξη ταιριάζουν με όλα και μας βολεύουν απόλυτα και για εξόδους και για παραλία και βόλτες!




Κλασσικά χρώματα το μπλέ και το κόκκινο, αλλά και πιο girly όπως γαλάζια, ροζ, κίτρινα κτλ...
Φοριούνται σε σκούρα, παλ, νεον και σε όλες τις αποχρώσεις!

Φέτος όμως, παίρνουμε τα χρώματα και τα πάμε σε άλλο επίπεδο.
Βελούδο, χαβιάρι, και studs είναι λίγοι απ'τους τρόπους που μπορούμε να κάνουμε ένα απλό μανικιούρ πιο ενδιαφέρον. 



Εδώ βλέπουμε την τεχνική με το βελούδο. Στο Ebay.com θα βρείτε ειδικά πακέτα με τη σκόνη βελούδο ή στο βιβλιοπωλείο μπορείτε να βρείτε χαρτόνι με υφή βελούδο και να το ξύσετε για να μείνει η σκόνη. Βάφετε κανονικά το νύχι και απο πάνω ρίχνετε το βελούδο, στερεώνετε και έτοιμοι! Στο συγκεκριμένο μανικιούρ δε χρειάζεται top coat, γιατί αν βάλετε, θα χάσετε την υφή του βελούδου και δε θα έχει νόημα η διαδικασία! Απλά θέλει λίγη παραπάνω προσοχή με το νερό για να κρατήσει περισσότερο!




Το χαβιάρι, είναι η νέα τρέλα στα νύχια! Πολύ μικρές μπιλίτσες σε ένα χρώμα ή πολύχρωμα ανακατεμένα στερεώνονται στα νύχια και δίνουν στυλ στα πιο απλά νύχια!
Μπορείτε να προμηθευτείτε απο την επίσημη μάρκα που πρωτοπόρησε με αυτή την ιδέα, την Ciate, ή να βρείτε τo χαβιάρι ή αλλιώς microbeads οπουδήποτε πωλούνται αξεσουάρ και διακοσμητικά για νύχια! Η εφαρμογή τους είναι πολύ απλή, απλά βάφετε το νύχι, το αφήνετε να στεγνώσει, απλώνετε μια στρώση διάφανη όζα και ρίχνετε τα microbeads, τα στερεώνετε και τα βάζετε στη θέση που επιθυμείτε με μια οδοντογλυφίδα και μετά βάζετε το top coat για να μη φύγουν!






Ένας ακόμη τρόπος να κάνουμε πιο ενδιαφέροντα τα μονόχρωμα νύχια είναι τα studs. Είτε είναι μεγαλούτσικα microbeads, είτε κανονικά studs, δίνουν στυλ ακόμα και στα μαύρα νύχια που αλλιώς θα μπορούσαν να θεωρηθούν βαρετά για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Εφαρμόζονται πανεύκολα, με απλή λογική. Τα βάζετε στη θέση που θέλετε και καλύπτετε με top coat.

Πάμε τώρα στα λίγο πιο "πολύπλοκα", στυλ, με πολλά χρώματα αι σχέδια..

Ombre:



 Το όμπρε φέτος το βλέπουμε σε ρούχα, μαλλιά, νύχια, σχεδόν παντού! Στα νύχια είναι πολύ εύκολο να γίνει, γίνεται με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και είναι τόσο έντονο και όμορφο που και το πιο απλό ντύσιμο γίνεται στυλάτο! Είναι η τέλεια επιλογή για την παραλία, αφού εκεί δε σηκώνει πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα. Τα νύχια γίνονται κόσμημα απο μόνα τους!
Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο (στα αγγλικά) για το πως γίνονται εύκολα και γρήγορα!



Mermaid skin:




 Το mermaid skin είναι κι αυτό πολύ απλό, χρησιμοποιείται μεταλλιζέ πλαστικό κομμένο σε μικρά κομμάτια, πωλούνται και έτοιμα στα μαγαζιά.. Εφαρμόζονται καλύτερα πάνω απο διαφανής όζα, αφού καλύπτουν όλο το νύχι και δίνουν την εντύπωση οτι είναι λέπια. - ή τουλάχιστον πολύ glamorous λέπια- :P

Matt & Metallic:





Απο το ματ στα μεταλλιζέ που σχεδόν καθρεφτίζουν, τα νύχια γίνονται πιο ασυνήθιστα!
Τα ματ νύχια γίνονται εύκολα με ειδικές όζες σε ματ χρώματα ή με το ειδικό matte top coat που εφαρμόζετε πάνω απ'την όζα που διαλέγετε και την μετατρέπει σε ματ χρώμα χωρίς την παραμικρή γυαλάδα.  Τα μεταλλιζέ είναι λίγο πιο δύσκολα να γίνουν, αφού χρειάζεται όζα που είναι ήδη σε μεταλλιζέ χρώμα -που βρίσκονται αρκετά δύσκολα θα έλεγα απο προσωπική εμπειρία- ή ειδικό χαρτί που κολλάει πάνω στα νύχια. Με τον δεύτερο τρόπο πετυχαίνεται και το πιο καθρεφτί χρώμα. Είτε μόνο του το κάθε στυλ, είτε σε συνδυασμό, είναι ένα πολύ classy και edgy στυλ. Αν φοβάστε να δοκιμάσετε χρωματιστό μεταλλιζέ, δοκιμάστε το χρυσό που ταιριάζει με τα πάντα ή το ασημί. Στο ματ, το μαύρο και τα παλ χρώματα είναι οι τέλειες επιλογές.

Louboutin nails:



Όλες ξέρουμε -και αγαπάμε- τα Louboutin παπούτσια. Είναι πανέμορφα, εντυπωσιακά και ξεχωριστά. Το σήμα κατατεθέν του Louboutin είναι ο κόκκινος πάτος στα παπούτσια του. Αυτό λοιπόν, εφαρμόζεται πλέον στα νύχια. Βάφουμε τα νύχια ένα χρώμα (κατα προτίμιση χρώμα που υπάρχει σε κάποιο απο τα σχέδια του διάσημου σχεδιαστή) αλλά δε μένουμε εκεί. Βάφουμε το κάτω μέρος των νυχιών έντονο κόκκινο. Προφανώς φαίνεται καλύτερα σε μακρυά νύχια, αλλά αν εξέχουν έστω και λίγο απο το δέρμα, γίνεται! Να ένας τρόπος να χαρούμε την ποιότητα του Louboutin χωρίς να ξοδέψουμε το μηνιάτικο σε γόβες!! :P

Nautical:






Ναυτικά!!! Αγαπημένο σχέδιο για καλοκαίρι σε ρούχα-παπούτσια-αξεσουάρ κτλ... Τώρα και στα νύχια. Είτε απλά χρώματα, είτε ναυτικές ρίγες, άγκυρες ή γενικά ότι έχει σχέση με τη θάλασσα, τα ναυτικά είναι πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα σχέδια! Τα προτιμώ με τα κλασσικά χρώματα (κόκκινο-μπλέ-λευκό) αλλά είναι το ίδιο όμορφα με άλλους συνδυασμούς χρωμάτων.

Color block-σχέδια:










Περίπλοκα σχέδια, σε ένα νύχι ή σε όλα, φλόραλ, ριγέ, καρδιές, studs, όλα είναι τέλεια! Διασκεδαστικά και girly, είναι κατάλληλα για μια ξεχωριστή εμφάνιση ! Διαλέξτε ανάλογα με το στυλ σας και το στυλ του outfit σας και τα χρωματα που θα φορεσετε. στο youtube.com μπορείτε να βρείτε άπειρα Tutorials για να κάνετε ότι σχέδιο σκεφτείτε!

Glitter:







Χρυσόσκονες σε οτιδήποτε χρώμα και σχήμα μπορείτε να σκεφτείτε! Σε color block, μονόχρωμο στο ένα νύχι, σε ombre, εσείς αποφασίζετε και κάνετε! Το glitter δίνει λάμψη σε οποιοδήποτε μανικιούρ και υπάρχει σε διαφορετικά χρώματα και στυλ..

Αυτές είναι κάποιες ιδεές για ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μανικιούρ ! 
Ελπίζω να σας άρεσαν και να τις δοκιμάσετε ή τουλάχιστον να σας έδωσα έμπνευση για να σκεφτείτε δικά σας σχέδια!

Μπορείτε να μου στείλετε φωτογραφίες απο δικά σας μανικιούρ στη σελίδα μου στο facebook για να μου δείξετε πως τα εφαρμόσατε ή δικές σας ιδέες! Μη ντρέπεστε, ξέρω οτι πολλές απο σας έχετε ταλέντο, οπότε στείλτε μου!!! 

Φιλάκια, θα τα πούμε την επόμενη φορά :*

2 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφερον θεμα, μπραβο! :D Σκεφτομαι να δοκιμασω το ombre και το "χαβιαρι" τωρα για καλοκαιρι! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή