Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

♚ Mini post: My handmade Wall Art. + A fun game ♚

Hi dolls!
I'm back again with a mini post.
I just wanted to show you some Wall Art I made for my new apartment!


I made these using blank canvas, glitter and spray paint. My cousin Eirini helped me and of course my mom and my aunt Nikoleta.
I will be making more soon, you will see all of them in my apartment tour.

Γειά σας και πάλι!!
Εϊμαι εδω με ενα μινι ποστ.
Θέλω να σας δείξω μερικούς διακοσμητικούς πίνακες που έφτιαξα για το καινούριο μου σπίτι.
Τους έφτιαξα με καμβαδες, γκλιττερ και σπρέυ τοίχου. Με βοήθησε η ξαδέρφη μου Ειρήνη και η μαμά μου αλλά και η θεία μου η Νικολέτα.
Θα φτιάξω κι άλλους σύντομα, θα τους δείτε όλους κρεμασμένους στο apartment tour video που θα κάνω μόλις ετοιμάσω το σπίτι μου.

Kisses.
Στα φιλιά με βοήθησαν η Ειρήνη η Νικολέτα και η μαμά μου.

Dripping Chanel gold and pink glitter.

Glitter Deer and chevron print .
Αυτό έχει αρκετές ατέλειες αλλά ήταν η πρώτη δοκιμή. Μου αρέσει πάντως.
A LITTLE FUN GAME (για να δούμε αν θα πετύχει).
Can you guess what colors I will paint-decorate my new apartment? It's gonna be two basic colors and three extra colors. Find the right colors and I will give you a shout out on my next post and on facebook!! I will also feature the first person that finds the answer in a blog post about home decor! (she will talk about her ideas, how she decorates her room/apartment and stuff like that.)

Μπορείτε να μαντέψετε τι χρώματα θα κάνω το καινούριο μου διαμέρισμα? Θα έχει δυο βασικά χρώματα (έπιπλα) και τρια εξτρα (διακοσμητικά, σεντόνια κτλ). Βρείτε τα σωστά χρώματα και σχολιάστε εδώ ή στην ανάλογη ανάρτηση στο Facebook Page και θα ανακοινώσω τα ονόματα των "νικητών" στο επόμενο ποστ αλλά και στο facebook μαζί με το λινκ του blog τους (ή του facebook/instagram αν δεν έχετε blog) για να μπορούν να τους ακολουθήσουν οι αναγνώστες μου.
Επίσης, η πρώτη που θα βρεί την απάντηση, θα δώσει μια μινι συνεντευξη και θα συμμετέχει σε blog post σχετικό με διακόσμηση. (Θα μιλήσει για τις ιδέες της, πως διακοσμεί το δωμάτιο/σπίτι της και διάφορα τέτοια όμορφα)

Do you like this idea? I hope this game has lots of contestants so we can have some fun and meet each other and make a nice blog post with the featured blogger/reader.

Σας αρέσει η ιδέα μου? Ελπίζω αυτό το παιχνιδάκι να έχει αρκετές συμμετοχές, έτσι ωστε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να φτιάξουμε ενα ωραίο ποστ με τη νικήτρια.

ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!


ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ!! :P

Kisses :*

4 σχόλια:

  1. O-M-G αγαπώ τους πίνακες σου! Είσαι παρά πολύ ταλαντούχα, & απ'ότι φαίνεται τό'χετε στην οικογένεια σου Μαράια μου! Πλζ πλζ αν μπορείς φτιάξε ένα βιντεάκι με οδηγίες για να τους δοκιμάσω & εγώ! ~.^ Φιλάκια πολλά!

    Υ.Γ.Άλλαξες εμφάνιση στο blog? Τη λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω παρα πολυ!
      Περιμενω να γινει η καμερα μου γιατι για αλλη μια φορα χαλασε και μετα εχω πολλα βιντεο με DIY να σας κανω!!!
      Μαλλον ομως δυστυχως θα πρεπει να περιμενετε να μετακομισω στο καινουριο μου σπιτι γιατι τωρα και να φτιαχτει η καμερα, εχω τη μετακομιση!
      Αλλα μην ανησυχεις, ολα θα γινουν μολις εχω αρκετο χρονο!!!

      Ναι ειπα να το κανω λιγο πιο κλασσατο και λιγοτερο barbie :P Ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που σ'αρεσει!! :)

      Διαγραφή
  2. Από τα χρώματα που χρησιμοποίησες στους καμβάδες μπορώ να πω ότι το ένα από τα δύο βασικά χρώματα πρέπει να είναι το ροζ - φουξ και το άλλο μάλλον το λευκό. Για τα 3 συμπληρωματικά χρώματα δεν έχω κανένα στοιχείο, αλλά αν έχεις ως βασικό το ροζ - φουξ και θέλεις να δώσεις μια πιο χαρούμενη νότα στο καινούριο σου σπιτάκιθα μου άρεσε το κίτρινο ή το λαχανί. Αν όμως σου φαίνεται έντονο το φουξ μάλλον θα χρησιμοποιήσεις πιο ουδέτερα συμπληρωματικά χρώματα ή σε παστελ αποχρώσεις! Ελπίζω να έχω πέσει έστω και λίγο μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλες οι ιδεες σου!
      Επεσες μεσα στο λευκο χρωμα και στο ροζ/φουξ αν και τα ροζ/φουξ θα ειναι συμπληρωματικα περισσοτερο (ελαχιστα επιπλα θα ειναι σ αυτα τα χρωματα)
      Αυτο που ανεφερες για το κιτρινο και το λαχανι μου αρεσει πολυ παντως!
      Και σκεφτομουν το δωματιο μου στο σπιτι των γονιων μου (οταν φυγω θα μετακομισουν κι αυτοι οποτε θα εχω κι αλλο καινουριο δωματιο) να γινει με τετοια χρωματα λαχανι-κιτρινο και ισως γαλαζιο!
      Αν και το παιχνιδακι εχει τελειωσει (πιο πανω θα βρεις και το ποστ με τη νικητρια) ευχαριστω για τη συμμετοχη σου :)

      Διαγραφή