Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Mini Post ~More Pink and more Stripes

Γειά σας!!
Οπως έχετε καταλάβει είμαι σε λίγο ροζ διάθεση αυτές τις μέρες!
Σας έχω ενα μινι ποστ με δυο φωτογραφίες που έβγαλα (σας τις δείχνω εδω για όσες δεν με ακολουθείτε στο Twiiter ή στο fb)


Τα μαλλιά μου είναι αχτένιστα γι'αυτό φαίνονται τόσο χάλια αλλα ήθελα να σας δείξω το χρώμα. Τη μπλούζα την έφτιαξα μόνη μου και είναι το λογότυπο της Chanel, η φούστα είναι απο Γεωργίου και το τσαντάκι απο Tally Weijl. Το βραχιόλι και τη θήκη του κινητού τα έφτιαξα εγώ.

Να και η θήκη απο κοντά. Είναι ασπρόμαυρη ριγέ με μαύρη δαντέλα και φούξια φιογκάκι. Νομίζω πως μου αρέσει αρκετά, αν και αδικείται στη φωτο.

Αυτά απο μένα.
Φιλάκια πολλά!

~Μην ξεχνάτε να με ακολουθήσετε το Twitter και να κάνετε like στη σελίδα μου στο Facebook για να επικοινωνούμε πιο εύκολα και να μαθαίνετε συχνά τι κάνω~

2 σχόλια:

  1. Μόλις ερωτεύτηκα τη θήκη του κινητού σου! Είναι απλά Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Η! Φτιάξε ένα video με τις οδηγίες για την μπλούζα και φυσικά τη θήκη όταν μπορέσεις please <3!!! Φιλιά κ' συνέχισε να γράφεις εκπληκτικά άρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωωω!!! Θα φτιαξω μολις παρω υλικα γιατι την ειχα φτιαξει με φθηνα μππλουζακια και ειδικους μαρκαδορους απο Αμερικη! Μολις βρω φθηνα κ εδω θα φτιαξω και θα σας δειξω τον τροπο :) Και παλι ευχαριστω !!!

      Διαγραφή