Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Saturday Night outfit ~Neon & Sequins~

Γειά σας κορίτσια!
Οπως θα ξέρετε αν έχετε κάνει like στη σελίδα μου στο fb, αυτό το Σαββατοκύριακο πέρασα πολύ όμορφα με το αγόρι μου.
Θα σας έχω ποστ αργότερα με το πως πέρασα σήμερα στη θάλασσα και με όμορφες φωτογραφίες αλλά προς το παρόν δείτε το outfit μου απο χθές.

Η ιδέα για το outfit μου ήρθε τυχαία, την ωρα που πετούσα όλα τα ρούχα μου πάνω στο κρεβάτι για να βρω ένα μπλουζάκι. Πέταξα τη νεον πορτοκαλί μπλούζα πάνω στο σορτσάκι με τις χρυσές πούλιες κ μου άρεσε πως φαινόταν..



 Αν με ρωτούσατε πως μου φαίνεται ο συνδυασμός νεον με χρυσές πούλιες θα σας έλεγα με σιγουριά ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ!! Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο ήταν αρκετά "ήσυχο" το ντύσιμο, δεν ήμουν σαν νεον χρυσόμυγα όπως φαντάστηκα αρχικά και άρεσε πολύ το ντύσιμο μου. Υπήρξαν μάλιστα φάσεις που ένοιωσα οτι ήμουν υπερβολικά απλή :P

 Φόρεσα αυτά τα πέδιλα, που αν και ήταν καφέ, ταίριαξαν με το σορτσάκι (έχει σαν βάση το μαύρο κάτω απτις πούλιες) αφού δε φαινόταν το μαύρο του.

 Συνδύασα κι αυτά τα αξεσουάρ που είναι χρυσά αλλά για κάποιο λόγο φαίνονται ασημί :P

Μπλούζα: ANEL
Σορτσάκι: Pink Woman
Πέδιλα: Pink Woman
Ρολόι: Quartz
βραχιόλια με νεκροκεφαλές και δαχτυλίδια: χειροποίητα (δείτε πως τα φτιάχνω εδώ)
Βραχιόλι με χάντρες: Sismade Handmade

Αυτά προς το παρόν, πείτε μου τη γνώμη σας, ξέρω οτι το outfit ήταν λίγο περίεργο οπότε θέλω να ακούσω τι πιστεύετε κι εσείς!



Φιλάκια :***

Ακολουθήστε με στο Twitter και κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook για να μαθαίνετε τα νεα μου, να επικοινωνούμε πιο εύκολα αλλά και να ενημερώνεστε για τα καινούρια posts και βίντεο που θα ανεβάζω!!

5 σχόλια:

  1. Κι εμένα πραγματικά εάν με ρωτούσες πώς θα μου φαινόταν νέον πορτοκαλί μπλουζάκι με σορτς με πούλιες, δε θα το δοκίμαζα ΠΟΤΕ xD! Αλλά, πρέπει να παραδεχτώ πως ο συνδυασμός που δημιούργησες ήταν πολύ όμορφος αν κ' καθόλου απλός. Ελπίζω να περάσατε πολύ ωραία <3 κ' περιμένουμε φωτό! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αγαπώ πολύ το πορτοκαλί σαν χρώμα αλλά ο συνδυασμός που έκανες είναι τέλειος! Και το σορτσάκι σου καταπληκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ!!
      Το σορτσακι ειχα αχτι απο πριν τα Χριστουγεννα να το φορεσω κ δεν ετυχε μεχρι τωρα! Κ εγω το λατρευω :P

      Διαγραφή