Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Mini Post ~Valentino Rockstud sling back

Σήμερα θα σας μιλήσω για το νέο μου κόλλημα.
Θα σας ετοιμάσω ανάρτηση γενικά για το θέμα λίγο αργότερα, αλλά είπα να κάνω ένα μινι ποστ για να σας δείξω αυτό που με έκανε να κολλήσω!

Είναι τα γοβάκια με σχετικά χαμηλό τακούνι (απο 5 μέχρι 8 πόντους) με μυτούλα μπροστά.
 Δε θα μιλήσω γενικά για το στυλ, αφού όπως είπα θα ετοιμάσω ανάρτηση για να μιλήσω γενικά γι'αυτό! Απλά θα σας δείξω τη νέα μου αγάπη, που ανήκει σε αυτή την κατηγορία!


Είναι Valentino, είναι φούξια με μπεζ (βγαίνει και σε άλλα χρώματα και ύψη τακουνιού) και έχει studs γύρω απ'τις άκρες του παπουτσιού και εκεί που κουμπώνει.
Είναι χαμηλό, οπότε βολικό στο περπάτημα, χρωματιστό οπότε κατάλληλο για να φορεθεί και την ημέρα, αλλά αρκετά εντυπωσιακό για να φορεθεί το βράδυ!
Ταιριάζει με φορέματα, σορτσάκια, φούστες και παντελόνια και σχεδόν σε όλα τα στυλ.


Επειδή το ερωτεύτηκα αμέσως μόλις το είδα, αλλά είναι λίγο ακριβό για μένα (ειδικά αφού δε δουλεύω) έψαξα κάτι εξίσου όμορφο για να αντικατασταθεί και να μην έχω το απωθημένο!
Βρήκα τα ίδια ακριβώς παπούτσια,  με υπερβολικά χαμηλή τιμή, σχεδόν εξευτιλιστική και έχει μπει πλέον στη λίστα μου και περιμένω να τα παραγγείλω για τις διακοπές μου.

Το λινκ για τα αυθεντικά είναι αυτό: http://store.valentino.com/VALENTINO%20GARAVANI/detail/tskay/B60ACEA7/cod10/44465707ML/mm/112

Επίσης ενα συν στα μη αυθεντικά είναι οτι δεν είναι φτιαγμένα απο δέρμα (το αυθεντικό είναι απο calfskin κάτι που ίσως να ενοχλεί τους φιλόζωους-χορτοφάγους κτλ)



Ελπίζω να τα πάρω σύντομα για να κάνω ένα review και να τα δείτε και φορεμένα!
Και αν αξίζουν θα σας πω και που μπορείτε να τα βρείτε!


Φιλάκια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου