Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

How to wear: Rainbow Shorts

Όπως θα έχετε καταλάβει όσοι παρακολουθείτε τη σελίδα μου στο facebook, έχω κολλήσει πολύ με τα rainbow shorts. Vintage σορτσάκια σε χρώματα του ουράνιου τόξου.
Είναι πολύ στη μόδα φέτος, και μ'αρέσουν πολύ.
Όσο σκεφτόμουν αν θα το πάρω ή όχι, κατάλαβα οτι ταιριάζει με πολλά διαφορετικά στυλ και χρώματα και υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να φορεθεί! Το θεωρώ πλέον ένα απ'τα basics του καλοκαιριού. Αν έχεις ένα τέτοιο σορτσάκι στη βαλίτσα των διακοπών, έχεις ήδη μαζί σου τα μισά outfits που χρειάζεσαι, είτε για παραλία, είτε για βραδυνή έξοδο.
Παρακάτω, θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες απο την "φωτογράφηση" που έκανα με τη βοήθεια της μαμάς <3 με διάφορους τρόπους που θα συνδυάσω το σορτσάκι.

-Συγχωρήστε με για την ποιότητα των φωτογραφιών, έχει χαλάσει η ψηφιακή μου και χρησιμοποιώ μια παλιά που δεν είναι και απ'τις καλύτερες.-

Θα ξεκινήσω να σας δείχνω τα λίγο πιο ανοιξιάτικα με μακρυμάνικα μπλουζάκια.




 Εδω το φοράω με ένα φουτεράκι με τον ώμο έξω και σταράκια στο ιδιο χρώμα. Το στυλ μ'αρέσει γιατί μου θυμίζει χίπιδες και γενικά μου φέρνει μια χαρούμενη και χαλαρή διάθεση. Το κίτρινο δε δείχνει υπερβολικό γιατί είναι ένα απο τα χρώματα που υπάρχει ήδη στο σορτσακι και το φαρδύ στρώσιμο της μπλούζας ταιριάζει πολύ με το κολλητό ψηλόμεσο σορτσάκι.

Μπλούζα : forever21 
Παπούτσια : Converse All Star 



Εδώ το έχω συνδυάσει με ένα μπλέ πλεκτό πουλόβερ το οποίο είναι πολύ ανάλαφρο και είναι ότι πρέπει για τον παράξενο καιρό που έχει τώρα..Φοράω χαμηλά σταράκια. Το μπλέ ταιριάζει πολύ με τα χρώματα που υπάρχουν στο σορτσάκι και εξαιτίας του στυλ της μπλούζας το ντύσιμο γίνεται λίγο πιο "καλό" ενώ παραμένει καθημερινό και βολικό.


 Για αξεσουάρ, φοράω ένα στεφανάκι με λουλούδια σε ροζ-μπεζ χρώμα, για να μπαίνουμε και στο κλίμα της άνοιξης, ένα κρεμαστό με γράμματα και φιογκάκι και κρατάω τσαντάκι clutch σε σχήμα καρδιάς.

Πουλοβερ : Forever21 
Παπούτσια : Converse All Star 
Στεφάνι με λουλούδια : Forever21
Κρεμαστό : Forever21 
Τσαντάκι : Tally Weijl 

Τώρα θα περάσω στα πιο καλοκαιρινά λουκ, ξεκινώντας απο τα καθημερινά και θα καταλήξω σε πιο βραδυνά ντυσήματα.


Εδώ έχω κάνει έναν πιο τολμηρό συνδυασμό, με νέον χρώματα και αντί για μπλούζα κανονική, μπουστάκι bandeau. Το νεον κίτρινο υπάρχει πάνω στο σορτσάκι οπότε είναι καλή επιλογή, αλλά θα μπορούσε το μπουστάκι να ήταν και άσπρο ή μαύρο για πιο διακριτική εμφάνιση. Το τζιν γιλέκο κρύβει τα απαραίτητα χωρίς να ζεσταίνει και όπως έχω πει σε προηγούμενο ποστ δίνει στυλ σε ένα κατα τα άλλα απλό ντύσιμο. Επίσης, κρατάω ενα τσαντάκι με αλυσίδα σε άσπρο χρώμα.


Φοράω σκουλαρίκια σε έντονο νέον πορτοκαλί, αλλά είναι πολύ μικρά γιατι το βασικό μου χρώμα είναι το νέον κίτρινο και αν έβαζα κι άλλο νεον χρώμα θα γινόταν too much... Γυαλιά ηλίου σε απαλό γαλάζιο χρώμα και βραχιόλια-πέρλες σε νεον κίτρινο και κλασσικό περλέ χρώμα. Επίσης φοράω ένα άσπρο ρολόι.

Μπουστάκι bandeau : Bershka 
Τζιν αμάνικο γιλέκο : vintage 
Γυαλιά ηλίου : Tally Weijl 
Σκουλαρίκια : Juicy Couture 
Βραχιόλια : απο διάφορα σετ απο μαγαζιά Tally Weijl,Forever21 κτλ.
Ρολόι : JcPenny 
Τσαντάκι : Chanel INSPIRED 


Σε αυτό το συνολάκι, φοράω μια μπλούζα με απλό σχέδιο, σε ασπρόμαυρο χρώμα και απλά μαύρα μπαλαρινέ παπούτσια. Με αυτό το σορτσάκι, δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά για να κάνεις μπαμ!!! 

Μπλούζα : Φτιαγμένη απο μένα
Παπούτσια : Migato 


Στο επόμενο σύνολο, πάμε σε πιο "καλές" περιστάσεις! άσπρο crop top με λεπτομέρεια δαντέλα, πέδιλα με ψηλό τακούνι και έντονα αξεσουάρ για να αναδειχθεί το εύκολο αυτό ντύσιμο..


Τα σκουλαρίκια είναι σε μπλέ-γαλάζιο χρώμα για να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Τα σκουλαρίκια-φτερά ήρθαν στη μόδα πριν δύο χρόνια και απ'ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν! Είναι ένα απο αυτά τα αξεσουάρ που κάνουν ένα απλό σύνολο να μοιάζει υπερπαραγωγή.. Τα βραχιόλια πολλα, stacked με γαλάζιο και χρυσό.


Στο άλλο χέρι φοράω βραχιόλι με νεκροκεφαλές . Τα πέδιλα είναι βολικά αλλά ετυπωσιακά (κανονικά είναι μπλε το χρώμα τους αλλά η ψηφιακή μου με μισεί)

Μπλουζάκι : Macy's 
Τσάντα : Doca 
Σκουλαρίκια : Forever21 
Βραχιόλια : Ήταν δώρο δε ξέρω πληροφορίες
Βραχιόλι νεκροκεφαλές : Φτιαγμένο απο μένα
Παπούτσια : Migato 


Αυτό είναι μάλλον το αγαπημένο μου σύνολο με το σορτσάκι μου! Λευκό αέρινο μπλουζάκι, διακριτικά αξεσουάρ και μουσταρδί πέδιλα ψηλοτάκουνα. Girly και πολύ βολικό για ένα καλοκαιρινό απόγευμα ή βράδυ.. 

 Σκουλαρίκια πολύ καλοκαιρινά και πολύ διακριτικά βραχιολάκια.


Τα πέδιλα επίσης πολύ βολικά και ταιριάζουν απόλυτα με το σορτσάκι!!

Μπλούζα : Free Wear 
Σκουλαρίκια : Forever21 
Βραχιόλι χρυσό : Tally Weijl 
Πέδιλα : Pink Woman 


Το τελευταίο σύνολο είναι αυτό το υπέροχο βραδυνό, με μεντί ημιδιάφανο πουκαμισάκι, περλέ βραχιόλια και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το πουκάμισο φοριέται τέλεια ως high-low, αν μπεί μέσα απο το σορτσάκι απο μπροστα και μείνει εξω απο πίσω!


Πέρλες, πέρλες, πέρλες !!!! Πόσο πιο classy τελοσπάντων??? :P 
Δαχτυλίδι-σαύρα με μικρά στρασάκια και ασημένιο ρολόι...


Τα πέδιλα έχουν εναν ροκ αέρα, κάτι που ισορροπεί το υπόλοιπο σύνολο που είναι πιο κυριλλέ και αέρινο... 

Πουκάμισο : Pink Woman 
Τσαντάκι : Vintage 
Περλέ βραχιόλια : Απο διάφορα σετ απο forever21,Tally weijl κτλ
Ρολόι : Gucci 
Δαχτυλίδι : glitter 
Πέδιλα : 1to3 


Αυτές είναι μερικές ιδέες για να συνδυάσετε ένα rainbow shorts. Υπάρχουν άπειροι άλλοι τρόποι για να φορεθεί φυσικά, απλά αυτοί ήταν κάποιοι που σκέφτηκα εγώ με  ρούχα που έχω ήδη στη ντουλάπα μου.. Το συγκεκριμένο ρούχο θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε τσίρκο ή τουλάχιστον υπερβολικό! Αν δεν είστε σίγουρες για το πως να το φορέσετε, απλά συνδυάστε το με ένα άσπρο πουκάμισο ή φανελάκι και ένα άσπρο παπούτσι και είστε έτοιμες!!

Θα τα πούμε την επόμενη φορά fashionistas !! Φιλιά και καλή έμπνευση :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου